Zakažite besplatnu konsultaciju!

Popunite obrazac u nastavku kako biste zakazali medicinsku konsultaciju. Ne propustite priliku da porazgovarate i sa našim medicinskim timom i koordinatorkom za inostrane pacijente, izvornom govornicom srpskog jezika.
Dobićete analizu kompletne medicinske dokumentacije
Istražiti realne mogućnosti plana lečenja
Dobićete postepeno uputstvo o potrebnim testiranjima i pregledima
Za početak, molimo da označite na koji način biste voleli da upoznate naš tim:
Opredelili ste se za konsultaciju uživo sa našim medicinskim timom u Beogradu.
Nakon što dovršite prijavu, odgovorićemo Vam i ponuditi dostupan termin za besplatnu konsultaciju.
Opredelili ste se za medicinsku konsultaciju putem video poziva. Obećavamo da ćemo uskoro stupiti u kontakt sa vama, kako bismo zakazali jednočasovnu online seansu. Potrebno je samo da popunite podatke u obrascu ispod.
Izjasnili ste se za medicinsku konsultaciju u Grčkoj. Biće nam zadovoljstvo da Vas dočekamo u prostorijama klinike Newlife IVF Greece. Javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku! Samo unesite svoje podatke u obrazac ispod kako bismo mogli da zakažemo konsultaciju.

Imajte u vidu da nas možete kontaktirati u bilo koje vreme bilo putem telefona (+30 2310 457 770) ili putem imejl-adrese ([email protected]).
Ovaj obrazac je osiguran SSL tehnologijom tako da su vaši lični podaci bezbedni i van domašaja zlonamernih pojedinaca.

Klinika za vantelesnu oplodnju Newlife IVF Grčka jedna je od vodećih klinika u Evropi koja pruža veliki opseg ispitivanja u lečenju nepolodnosti. Posvećeni smo pružanju medicinskih usluga visokog kvaliteta uz maksimalnu bezbednost.

Sa našim medicinskim timom se možete sastati besplatno putem video poziva, ali i zakazivanjem sastanka u prostorijama klinike. Tokom konsultacije ćemo pogledati vaš medicinski karton i detaljno razgovarati o vašem slučaju, kako bismo odredili najbolji mogući način suočavanja sa problemom. U našem interncionalnom odeljenju rade zapolseni koji rukovode stotinama slučajeva godišnje. Individualizovani pristup svakom pojedinačnom slučaju, uz visoke stope uspešnosti, čine nas jednom od najtraženijih klinika za vantelesnu oplodnju u inostranstvu.
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju