Zakažite besplatnu konsultaciju!

Popunite obrazac u nastavku kako biste zakazali medicinsku konsultaciju. Ne propustite priliku da porazgovarate i sa našim medicinskim timom i koordinatorkom za inostrane pacijente, izvornom govornicom srpskog jezika.
Dobićete analizu kompletne medicinske dokumentacije Dobićete analizu kompletne medicinske dokumentacije
Istražiti realne mogućnosti plana lečenja Istražiti realne mogućnosti plana lečenja
Dobićete postepeno uputstvo o potrebnim testiranjima i pregledima Dobićete postepeno uputstvo o potrebnim testiranjima i pregledima
Za početak, molimo da označite na koji način biste voleli da upoznate naš tim:
Opredelili ste se za konsultaciju uživo sa našim medicinskim timom u Kragujevcu.
Nakon što dovršite prijavu, odgovorićemo Vam i ponuditi dostupan termin za besplatnu konsultaciju.
Opredelili ste se za medicinsku konsultaciju putem video poziva. Obećavamo da ćemo uskoro stupiti u kontakt sa vama, kako bismo zakazali jednočasovnu online seansu. Potrebno je samo da popunite podatke u obrascu ispod.
Izjasnili ste se za medicinsku konsultaciju u Grčkoj. Biće nam zadovoljstvo da Vas dočekamo u prostorijama klinike Newlife IVF Greece. Javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku! Samo unesite svoje podatke u obrazac ispod kako bismo mogli da zakažemo konsultaciju.

Imajte u vidu da nas možete kontaktirati u bilo koje vreme bilo putem telefona (+30 2310 457 770) ili putem imejl-adrese ([email protected]).
Ovaj obrazac je osiguran SSL tehnologijom tako da su vaši lični podaci bezbedni i van domašaja zlonamernih pojedinaca.

Klinika za vantelesnu oplodnju Newlife IVF Grčka jedna je od vodećih klinika u Evropi koja pruža veliki opseg ispitivanja u lečenju nepolodnosti. Posvećeni smo pružanju medicinskih usluga visokog kvaliteta uz maksimalnu bezbednost.

Sa našim medicinskim timom se možete sastati besplatno putem video poziva, ali i zakazivanjem sastanka u prostorijama klinike. Tokom konsultacije ćemo pogledati vaš medicinski karton i detaljno razgovarati o vašem slučaju, kako bismo odredili najbolji mogući način suočavanja sa problemom. U našem interncionalnom odeljenju rade zapolseni koji rukovode stotinama slučajeva godišnje. Individualizovani pristup svakom pojedinačnom slučaju, uz visoke stope uspešnosti, čine nas jednom od najtraženijih klinika za vantelesnu oplodnju u inostranstvu.
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju