VTO u Grčkoj

1. Visoki kvaliltet

Nezavisna regulatorna tela konstantno prate i ocenjuju rad klinika za reproduktivno zdravlje, kako bi se svim pacijentima obezbedila nega visokog kvaliteta u svim fazama lečenja i tretmana.

2. Pravni okvir

Liberalan zakonski okvir u oblasti lečenja steriliteta. Žena bez partnera može se podvrgnuti svim vrstama tretmana. Donacija sperme i jajnih ćelija su takođe dozvoljeni prema grčkim zakonima.

3. Isplativost

Sve oblike lečenja nudimo po razumnim, pristupačnim cenama u poređenju sa evropskim klinikama. Iako su troškovi niži, kvalitet nege koju pružamo ostaje izuzetno visok.

4. Ne postoje liste čekanja

Možete započeti tretman kada je najpovoljnije za vas bez liste čekanja. Isto se odnosi i na komplikovanije tretmane kao što je donacija jajnih ćelija.

5. Individualizovani pristup lečenju

U većini klinika postoje internacionalna odeljenja koja komuniciraju sa inostranim pacijentima. U našoj klinici pažnju poklanjaju svakom pacijentu ponaosob. Ovaj način komunikacije pruža doslednost i kontinuitet u prepisci i podršci koju pružamo.

6. Veoma visoke stope trudnoće

Rezultat su kombinacije individualizovanog plana lečenja, korišćenja vrhunske opreme i laboratorijskih tehnika kao što su uzgoj blastociste, preimplantacijsko genetičko testiranje embriona i kontinuirani video monitoring embriona

7. Anonimna donacija

Tretmani donacija se obavljaju anonimno u skladu sa grčkim zakonom. To znači da donori sperme i jajnih ćelija nemaju pristup podacima koji se tiču vas-primaoca.

8. Destinacija

Za kraj, ali ne i najmanje bitno, izbor zemlje! Grčka je odlična destinacija za odmor sa uzbudljivom istorijom. Lečenje/tretman možete kombinovati sa odmorom kako biste se osobodili stresa koji je čest pratilac u ovom procesu.

Fertility Test book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja