Psihološka podrška

Ostvarivanje u ulozi roditelja predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu para. Shodno tome, sterilitet je problem koji je često udružen sa stresom i mnogim negativnim emocijama. Psihološko savetovanje pomaže u otklanjanju stresa i unapređuje mentalno zdravlje para koji se bori sa neplodnošću. U potpunosti je bezbedan i poverljiv proces kojem možete pristupiti uporedo uz postupak lečenja steriliteta.

Psihološka podrška za pacijente klinike Newlife

Ovde, u klinici Newlife u potpunosti razumemo psihološku barijeru te smo u skladu sa tim organizovali program psihološke podrške koji vam može pomoći da je prebrodite.

Program uključuje grupne sastanke koji se održavaju u prostorijama klinike i idealna su prilika i mesto da razgovarate o problemu sa kojim se suočavate. Individualne seanse su takođe moguće i mogu se zakazati sa našim saradnikom, psihijatrom Dimitriosom Kirjakosom, specijalistom u oblasti savetovanja kod steriliteta.

Na ovim sastancima imaćete vremena da razgovarate individualno ili u grupi o svom problemu, brigama, kao i negativnim emocijama koje proživljavate. Pružamo mogućnost savetovanja u paru ili individualno, programe podrške kao i edukativni materijal.

Kontaktirajte nas ukoliko želite više informacija.
Psychological Support
Fully Vaccinated for Covid
ISO 15224
ISO 2015
AAC Certificate
Udruzenje Sansa Za Roditeljstvo
Fertility Network Certificate
Greek National Authority of Assisted Reproduction
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja