Psihološka podrška

Ostvarivanje u ulozi roditelja predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu para. Shodno tome, sterilitet je problem koji je često udružen sa stresom i mnogim negativnim emocijama. Psihološko savetovanje pomaže u otklanjanju stresa i unapređuje mentalno zdravlje para koji se bori sa neplodnošću. U potpunosti je bezbedan i poverljiv proces kojem možete pristupiti uporedo uz postupak lečenja steriliteta.

Psihološka podrška za pacijente klinike Newlife

Ovde, u klinici Newlife u potpunosti razumemo psihološku barijeru te smo u skladu sa tim organizovali program psihološke podrške koji vam može pomoći da je prebrodite.

Program uključuje grupne sastanke koji se održavaju u prostorijama klinike i idealna su prilika i mesto da razgovarate o problemu sa kojim se suočavate. Individualne seanse su takođe moguće i mogu se zakazati sa našim saradnikom, psihijatrom Dimitriosom Kirjakosom, specijalistom u oblasti savetovanja kod steriliteta.

Na ovim sastancima imaćete vremena da razgovarate individualno ili u grupi o svom problemu, brigama, kao i negativnim emocijama koje proživljavate. Pružamo mogućnost savetovanja u paru ili individualno, programe podrške kao i edukativni materijal.

Kontaktirajte nas ukoliko želite više informacija.
Psychological Support
Fertility Test book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja