Podrška inostranim pacijentima

U potpunosti razumemo koliko može biti teško putovanje u inostranstvo radi lečenja steriliteta. Upravo zbog toga imamo posvećene zaposlene koji se bave isključivo inostranim pacijentima. Nastojimo da budemo uz vas od prvog kontakta, tokom celog ciklusa lečenja i da vam pružimo podršku na sve moguće načine. Program donacije jajnih ćelija za pacijente koji dolaze iz inostrastva, osmislili smo tako što su nam prioritet vaše potrebe.

Osim podrške tokom trajanja ciklusa lečenja, naša klinika zapošljava i stručnjake koji vam mogu pružiti:

- psihološku podršku
- nutricionističku podršku
- oslobađanje od stresa kroz akupunkturu i aromaterapiju

Putovanja

Newlife IVF klinika smeštena je na periferiji Soluna, 5 minuta vožnje od aerodroma i 15 minuta vožnje od centra grada.

Iako su letovi za Solun nešto ređi od letova za Atinu, postoji direktan let i za manje od 2 sata iz Srbije stižete u našu kliniku. Dolazak kolima je takođe dobro rešenje, zahvaljujući dobroj autoputnoj mreži. Bitna stavka su i troškovi smeštaja koji su, zajedno sa troškovima lečenja, u Solunu dosta niži nego u Atini.
International Support Travel
International Support Thessaloniki

Solun

Solun je drugi najveći grad u Grčkoj i smešten je na severu zemlje. Idealna je turistička destinacija, jer posetioce očarava svojom lepotom i bogatim kulturnim nasleđem. Ima bogat noćni život, puno radnji za kupovinu, mnoštvo restorana i kulturnih manifestacija. Manje je gužve, pitomiji je u odnosu na Atinu (sudeći po ocenama Lonely Planet) i bezbedna je desitinacija. Nema nereda i demonstracija koje se ponekad dešavaju u Atini.
International Support Accommodation

Smeštaj

Pomoći ćemo vam u pronalaženju smeštaja koji najbolje odgovara vašim potrebama i zahtevima. Možemo vam ponuditi popuste u lokalnim hotelima. Izbor hotela varira od hotela sa 5 zvezdica do niskobudžetnih smeštaja, i odgovaraju svačijim potrebama i „džepu“.

Nekima odgovara da odsednu na Halkidikiju, koji je takođe samo 40 minuta udaljen od naše klinike. 550 kilometara morske obale, plaže sa zlatnim peskom i plavim morem, čine ga primamljivom opcijom za pacijente koji žele da se opuste dalje od klinike. Kontaktirajte nas ukoliko želite da vam pomognemo oko smeštaja.
Fertility Test book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja