Donacija jajnih ćelija

Vodimo uspešan program donacije jajnih ćelija, u skladu sa nacionalnom zakonskom regulativom i evropskim direktivama. Sve jajne ćelije koje se koriste u ciklusu vantelesne oplodnje (VTO) su sveže i svaka donorka se priprema za jednog primaoca.

U proseku 80-90% naših donorki jajnih ćelija imaju višak embriona dobrog kvaliteta za zamrzavanje. To znači da se, ukoliko postupak VTO nije bio uspešan, može sprovesti drugi pokušaj korišćenjem zamrznutog embriona, uz minimalni trošak i znatno kraće zadržavanje u Grčkoj. Dodatno, zamrzavanje preostalih embriona podrazumeva i da bi svaki naredni transfer zamrznutih embriona mogao da rezultira biološkim braćom/sestrama.

Početni kontakt

Kada nam pošaljete upit za VTO uz donaciju jajnih ćelija, ugovorićemo sastanak putem Skype-a ili telefona.

Prve konsultacije

Ukoliko se prva konsultacija održi u prostorijama klinike, bićemo u mogućnosti da uradimo analize krvi i uzmemo uzorak sperme. Ova poseta ne mora trajati duže od jednog dana, tako da se istog dana možete vratiti kući, ukoliko je to neophodno.

Nakon što nam pošaljete podatke o krvoj grupi i fotografije, potrebna su nam dva meseca (otprilike) da pronađemo odgovarajuću donorku, a potom i da odredimo plan lečenja.
Egg Donation Success Rates

Dužina posete

Step 1

Donacija jajnih ćelija

Maksimalana, potrebna, dužina vaše posete Grčkoj je otprilke 10 dana. Tokom tog perioda nećete biti u bolničkom krevetu i moći ćete da uživate u čarima naše zemlje.

Nakon aspiracije(sakupljanja) jajnih ćelija i sprovođenja introcitoplazmatske injekcije spermatozioda (ICSI), ostavljamo embrione da se razviju u laboratoriji. Proveravamo ih i pratimo koji se pravilno razvijaju. Ukoliko se proceni da je povoljan trenutak za transfer blastociste, onda ostavimo embrione da se razvijaju do 5. dana nakon aspiracije ćelija. Transfer embriona se obavlja 5. dana kada zamrzavamo i višak kvalitetnih embrion. Potom možete putovati nazad.

Step 2

Donacija jajnih ćelija

Bićemo u kontaktu kako bismo saznali da li je postupak bio uspešan ili ne. Potrudićemo se i da odgovorimo ukoliko budete imali pitanja i dileme u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem.

Step 3

Donacija jajnih ćelija

Step 4

Donacija jajnih ćelija

Step 5

Donacija jajnih ćelija

Step 6

Donacija jajnih ćelija

Egg Donation Cost

Egg Donation Single Woman
Egg Donation Same Sex Couple

Fully Vaccinated for Covid
ISO 15224
ISO 2015
AAC Certificate
Udruzenje Sansa Za Roditeljstvo
Fertility Network Certificate
Greek National Authority of Assisted Reproduction
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja