The personal experience of Biljana Tarbuk Čolović from Serbia

Naše putovanje za potomstvo počelo je pre 4godine, krenuli smo sa detaljnim pretragama i analizama. Ustanovljeni su mi policistični jajnici, sve ostalo bilo je u redu. Ginekolog nas je poslao na komisiju za vantelesnu oplodnju, na istoj smo odbijeni jer nismo bili kandidati. I onda panika, sta sada, niko nam ne daje ni savet ni preporuku. Onda sam zahvaljujući Udruženju šansa za roditeljstvo i klinici New Life IVF Greece zakazala besplatne konsultacije sa dr.Dimitrios Dovas. Doktor me je pažljivo saslušao,i odmah je rekao da zaista nema potrebe za vantelesnom jer problem koji imam se da rešiti bez toga. Dao nam je savet za terapiju,da odmah počnemo sa stimulacijom klomifenom, redukciju telesne težine. Da se svaki ciklus prati i da se radi folikulometrija. Ukoliko za godinu dana ne dođe do trudnoće,ili moj ginekolog iz nekog razloga odbije da mi prepise terapiju, doktor je predložio da se javim njemu i da će nam on pomoći oko svega. Poslušali smo dr.i krenuli sa klomifenom. Nakom drugog stimulisanog ciklusa došlo je do trudnoće. Sada sam 17-ta nedelja.
Suprug i ja smo večno zahvaljni dr.Dovasu kao i klinici New Life, jer da nije bilo njih sigurna sam da bi naše putovanje idalje trajalo. Dr. je strpljiv, pažljiv i jasno daje smernice sta i kako.
Naš savet i topla preporuka svim parovima je da se bez razmišljanja i čekanja jave klinici za konsultacije. Ceo tim je predusretljiv i pun razumevanja za naše putovanje. Dobro je da postoje ovakvi stručnjaci.
Svima želimo da uspete i puno sreće.
A mi željno iščekujemo naše malo čudo :). Još jednom veliko hvala dr.Dovasu.

Biljana Tarbuk Čolović

Fully Vaccinated for Covid
ISO 15224
ISO 2015
AAC Certificate
Udruzenje Sansa Za Roditeljstvo
Fertility Network Certificate
Greek National Authority of Assisted Reproduction
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja