The personal experience of Couple from Republic of Srpska from Bosnia & Herzegovina

Posle dve prirodne neuspjele trudnoće nastalo je vrijeme lutanja i gubljenja vremena 7 godina.
Moja odluka da kontaktiram kliniku New Life u Solunu je zaista opravdana u potpunosti.
Nakon video sastanka koji smo obavili sa Dr Pantelisom i koordinatorkom Jelicom, za mene je nastalo vrijeme olakšanja. Zahvaljujući kompletnom timu klinike njihovoj ljubaznosti,razumjevanju,radu i trudu.

Tokom cijelog postupka nama su slate jasne i konkretne upute, naše je bilo da samo slijedimo napisano. Bilo je jednostavno odraditi sve nalaze i testove koje smo trebali. Imali smo punu podršku koordinatorke Jelice kao i stručnog tima koji su nas vodili kroz sve faze postupka.
Dobili smo pomoć i oko putovanja,brze i jasne odgovore na sva naša pitanja. Zahvaljujuci dobroj organizaciji ljekara i koordinatora, jezička barijera i udaljenost nije predstavljala nikakav problem.

Prvi moj postupak u klinici je pozitivan, sada sam u 7. nedelji trudnoće.

Dragi parovi, sve predhodne rečenice koje sam napisala ne pišem zbog pozitivnog rezultata već iz pozitivnog iskustva koje sam imala dok smo prolazili kroz postupak. Nažalost, posjetila sam i druge klinike pre New Life, ali ovako prijatno kroz postupak nisam prošla.

Meni niko ne moze garantovati da će se čedo začeti i kako će trudnoća teći tj.krajnji ishod, ali kada vidimo rad, osjetimo ljubaznost, sigurnost, opuštenost na pola smo puta ka uspjehu.

Od srca preporučujem kliniku New Life,Solun i puno sreće želim svim parovima koji je posjete.

Fully Vaccinated for Covid
ISO 15224
ISO 2015
AAC Certificate
Udruzenje Sansa Za Roditeljstvo
Fertility Network Certificate
Greek National Authority of Assisted Reproduction
book_online Zakažite besplatnu konsultaciju book_online Zakažite besplatnu konsultaciju
email
Kontakt
call
Poziv
navigation
Putanja